When the love falls

Här sitter jag, nyvaken, osminkad och seg en lördags"morgon" och pluggar i hopp om att få en lugn kväll som kan spenderas utan måsten, precis som jag vill ha det! Samtidigt som uppsatsen skrivs drömmer jag mig bort till den 1 juni då studenten äger rum, det är inte långt tid kvar nu!

Om fem dagar bär det av till Playa del ingles och jag ser fram emot the vecka fylld av sol och en lång strand. Det kommer bli underbart och det är precis detta jag behöver just nu! Hoppas bara på att man får lite färg så att jag slipper se så här blek och tråkig ut!

 

 


Superman

Igår slog det mig hur härlig känslan är när man hittar en låt som man älskar från första stund! Anledningen till att jag tänkte på det just igår var för att jag hittade låten här under som är fullkomligt underbar!
Den är allt jag gillar med musik! Jag kan inte beskriva känslan jag får när jag hör något likt detta... musik hjälper mig igenom allt, såväl jobbiga som underbara saker och har en obeskrivlig verkan på mig. Hör jag en viss låt kan hela min värld lysas upp, helt plötsligt känns det som att allt är möjligt, som att livet leker och  allt bara är allmänt underbart. Inte trodde jag att dessa känslor kunde uppenbaras av endast en melodi och lite sång... Är det någon som känner igen sig?...