tjugoåttadagarkvar











Här kommer jag befinna mig den 24 mars till den 31! Igår bokade vi resan och det blir jag, mamma och min syster som åker! Det kommer bli helt fantastiskt med all inclusive och möjligtvis en jeep- och kamelsafari (!!!) eller kanske en katamarantur! Jag längtar så obeskrivligt mycket men det är bara 28 dagar kvar!

HOW TO: Sätt i löshår med microringar

Jag satte in löshår på min syster igår så då tänkte jag att jag kunde passa på att visa hur man gör. Microringar är det skonsamaste sättet att göra hårförlängning på då man inte använder värme eller liknande. Resultatet blir väldigt fint och naturligt men se till att ta hand om håret, då håller det sig fint längre!






Börja med att sektionera upp håret, börja längst ner och arbeta dig uppåt. Tänk på att inte fästa håret alltför långt ut mot öronen då risken finns att det kommer synas vid olika uppsättningar. Du väljer själv hur tätt du vill sätta håret.

Sätt på microringen på "pinnen" som bilden visar.

Ta en liten sektion hår och tvinna.

Fäst håret som bilden visar och stäng igen haken, dra sedan ringen över...

Så här ska det se ut, det blir som en ögla.

Dra igenom håret så att de hamnar "i" ringen.

Placera en hårslinga i ringen och se till så att du håller det lagom långt ifrån hårbotten, ca ½ cm. 

Använd tången och kläm åt ringen, se till så att det sitter hårt. Ingen vill ju att allt hår ska åka av, det kan bli lite pinsamt ;)

Så här ska det se ut när det är klart, nu är det bara göra likadant i resten av håret!


RESULTATET:





Hoppas att det var till någon hjälp! Fråga om ni undrar något :)

Sunshine in a box

Godmorgon alla glada! Jag gick upp vid 10 idag så för en gångs skull sov jag inte bort hela helgen! Idag blir det en hemmadag och jag ska bara ta det lugnt och kanske städa lite i mitt bombnedslag till rum...
Jag ska försöka blogga lite idag.. frågan är bara vad jag ska blogga om, något förslag? Kanske en sminkvideo/tutorial, eller någon frisyr.. jag vet inte! Öppen för förslag ;)

Jag finns vid din sida

Tumblr_lgtfkfjid71qgjq65o1_500_large


OJ! Nu var det länge sen jag bloggande, anledningen är helt enkelt att jag har haft fullt upp i skolan den här veckan. Jag har spenderat hela kvällarna med plugg och kunde därför inte prioritera bloggen. Den här veckan har med andra ord varit hemsk.. men nu är det sportlov och hade jag inte vart så slut hade jag skuttat runt här av lycka! Idag lämnade vi även in projektarbetet som vi slitit med nu alldeles för länge. Ett steg närmare studenten!

Jag bloggar mer senare för nu ska jag kolla på ett avsnitt av någon bra serie, Pretty Little Liars? Vampire Diaries? Skins?...
Puss och kram

You make me smile, you know that?


Man ser inte så bra, men såhär fixade jag naglarna förut när jag hade gel naglar och jag älskade det, nu är tyvärr mina naglar lite för korta för att göra så!


Finns inte så mycket att blogga om nu när jag ligger hemma och är sjuk! Fast nu mår jag mycket bättre så imorgon är det skola som gäller. Just nu borde jag egentligen plugga men jag orkar inte så jag kollar runt på massa videos på youtube som t ex tutorials och hauls och sånt. Eftersom att jag ändå bara legat hemma idag passade jag på att göra lite minispa, jag gjorde ångbad, och en egen ansiktsskrubb och "pore strips" som är remsor som ska ta bort porer och sen fixade jag även naglarna. Annars har jag bara sovit idag. Hoppas att alla ni andra är friska i alla fall! NU: plugg!!

Half baked




Idag stannade jag hemma från skolan, vet inte riktigt vad det är men jag har ont i hela kroppen och sen feber på det och halsont. Så dagen har spenderats sovande, men jag tidsinställde lite inlägg igår kväll så helt tomt har det ju inte varit här på bloggen. Nu ligger jag här med en Ben & Jerry's och tänkte kolla på en film! Hörs senare

lips

lips-makeup-3
lips-makeup-2
lips-makeup-5
Inspiration på hög nivå!

There is no such thing as perfect

714485_large

Tumblr_le2ay1btep1qbhlioo1_500_large

Tumblr_lf1hr3asnr1qg56nro1_500_large

Tumblr_lg9fyeu7rt1qcl1yyo1_500_large
[we heart it]

When is the search over?

Tumblr_lg7v56uowj1qe0hneo1_500_large
Dagen har spenderats på biblioteket och när jag väl skulle till skolan för att gå på lektion så fick jag reda på att den var inställd så då var det bara att gå tillbaka. Innan dess hann jag även med en lunch på stan tillsammans med Rebecca!! Jag har i alla fall fått mycket gjort idag men nu är jag helt slut, känner även att jag är påväg att bli sjuk så nu ska jag vila för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. GODNATT!

There is always something more

Kom precis hem från min moster. Jag passade på att övningsköra både dit och hem och det gick så bra så! Nu ska jag byta om, slänga i mig lite mat och sen bär det av på yoga med Rebecca och Bea.

I'm hoping that I'll find what I've been chasing

Tumblr_lg5nt3bhwj1qgxa45o1_500_large
79 dagar kvar tills jag befinner mig i New York!!

Nu är det städning som pågår för fullt här i mitt rum! Känns skönt att ha kommit in i bra rutiner och inte sova bort hela helgen. Snart ska jag iväg på inflyttningsfest hos min moster så det börjar nästan bli dags att fixa ordning sig lite. Föresten har ni sett vädret? Riktigt härligt nu ju, solen skiner och det är inte allt för kallt så länge man håller sig i solen. Vårkänslorna börjar komma trots att jag vet att vintern inte är slut, men hoppas kan man ju alltid!

Grönsaker och dipp

Jag har precis fixat lite gott att äta på, som ni kan se på bilden, och tänkte sätta igång någon film! Skönt med en lugn lördagskväll tycker jag!

Melodifestivalen

Jag som hade lovat mig själv att aldrig mer kolla på melodifestivalen... vem tror ni inte sitter och kollar nu då? Jo jag.. såklart! Haha men har man inget bättre för sig så, och jag tycker faktiskt att det var en del bra bidrag, hälften för att vara exakt och endast två av dessa gick vidare (som de 5). Men man får väl inte klaga när man inte röstar.




Någon annan som kollar?

Take you there

Tumblr_ldhmk71qae1qcutfdo1_500_large


Tumblr_ldhmnzjyhb1qcutfdo1_500_large


Tumblr_ldhmuz7lin1qcutfdo1_500_large

[weheartit.com]


Bara jag som längtar efter sommaren ännu mer när man ser dessa bilder?

Saturday



Igår var ingen bra bloggdag, direkt när jag kom hem från skolan var det bara att sätta igång med att fixa ordning sig för klockan halv 5 bar det av hem till Rebecca för lite pizza och sen hem till Josefin för att vara med klassen (den del som var med ;)), där var vi ett tag fram till vi åkte till krogen för att gå på studentfesten. Fultema var det somsagt och jag kände mig riktigt ful faktiskt med utsmetat läppstift och pussmunnar i pannan och på kinden.

Det var i alla fall en rolig kväll! Därför kunde jag inte blogga så mycket men idag blir det förhoppningsvis bättre då jag bara ska vara hemma hela dagen. Dock är det plugg som står på schemat för nu måste jag göra allt som jag tidigare skjutit upp, men några inlägg ska nog hinnas med!

For the heaven above



©

/L

Tomorrow will come

Tumblr_lam19qgjyv1qzk863o1_400_large

[weheartit.com]

Jag valde att ta lite "sovmorgon" imorse och gick inte upp förns när klockan var tio i åtta, med andra ord hade jag en halvtimme på mig att fixa mig så jag hann inte blogga något.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och ska ha svenska och när jag kommer hem är det bara att börja välja vad man ska ha på sig för ikväll är det nämligen studentfest med fultema... vet fortfarande inte hur jag ska se ut, men det löser sig säkert! Ha en bra fredag!


Forever in my heart


©

Who can say where the road goes or where the day flows?
Only time...

And who can say if your love grows, As your heart chose?
Only time...

Am I all alone?

Gammal låt så jag förstår inte riktigt varför jag började lyssna på den nu, men jag kan säga att den går på repeat här hemma hos mig. Mycket plugg är det nu men trots det får jag ingenting gjort... Jag lagade nyss mat också så nu är det väl dags att ge plugget ett försök till.

Cooco

Jag tänkte bara passa på att tipsa om att jag kan erbjuda en rabattkod om du vill få 15% på cocoo, ange bara valentine när du ska beställa, detta gäller fram till den 28:e februari. Så passa på nu!








Från och med du

Tumblr_lflwh11lmy1qbgeeeo1_500_large
weheartit.com



Då var man hemma från skolan, fick sluta tidigare från skolan, eller egentligen sa läraren att vi fick jobba med uppgiften vart vi ville och självklart väljer man då att gå hem! Så nu är det plugg som gäller... Musiken är på, frukten står bredvid och böckerna likaså, då var det bara att sätta igång då!


Eling Kling for H&M

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja för om två timmar slutar jag! När jag kommer hem blir det dock plugg all night long... har inget val längre.

Är det någon som har lyckats haffa något från Elin Klings kollektion för H&M idag då? Jag skulle gärna ha velat kolla in den mer men jag har inte tid att åka iväg idag så jag får väl nöja mig med att se alla godbitar på bloggarna.



Every moment with you is a moment I'll never forget


[weheartit.com]


MAC - Wonder Woman



Nu har MAC gett ut en ny kollektion och här ovan är ett litet smakprov. Jag tycker att den innehåller mycket fint men jag skulle nog inte lägga pengar på någon av dessa då jag tycker att förpackningarna inte är de finaste, jag förstår ju varför de ser ut som de gör men det är inte något jag vill ha!

Det fanns dock väldigt mycket fina färger i kolletkionen tycker jag, ganska dova och även några pasteller som kommer passa jättebra nu till våren. Färgen på läppglanset tycker jag är riktigt fin och neutral så är det något jag faktiskt skulle köpa så är de det.

Vad tycker ni om kollektionen?


What are you waiting for?

Det borde inte vara lagligt att gå till skolan och vara så här trött, vill bara krypa ner i sängen och somna om, fast det får ja ju inte...
Får sätta på lite bra musik och piggna till nu helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag!

Sweet dreams

Tumblr_lfym1pafa51qcjjioo1_500_large
Tumblr_lfynd30ytw1qcjjioo1_500_large
weheartit.com

Godnatt! Nu ska jag försöka sova, imorgon väntar en lång dag (precis som alla andra...) och efter första lektionen har jag håla i några timmar... kul? inte direkt! Menmen, sov gott!

I'm trying to be the one

Just nu känns det lite som att ju mer plugg jag får, ju mindre pluggar jag... konstigt, I know. Jag orkar helt enkelt inte med när det blir för mycket. Det är då jag försöker dela upp allt i mindre delar och ta en sak i taget, men det fungerar inte nu, varför vet jag inte. Men nu känner jag verkligen att jag MÅSTE göra allt, jag kan inte skjuta upp det mer nu... så en sak i taget var det! Wish me luck!

BTW! Snart är det fredag, vilket innebär helg och studentfest! (min första)


Nominerad!!





Jag såg nyss att jag var en av de tre nominerade bloggarna på Ellinors blogg, ett stort TACK! Det gjorde min dag! Men ett stort grattis till Emelie som vann och såklart även Hanna som även hon var nominerad.

Jag har sett att många nya läsare har hittat hit så jag hoppas att ni stannar. Är det något ni vill att jag ska skriva om så är det bara kommentera så ska jag göra vad jag kan! Det kan vara vad som helst, något ni undrar, något om smink, hår eller något helt annat, what so ever!!


Soaring

[WEHEARTIT.COM]

 

 

S U M M E R T I M E S


11/02/02

Godmorgon alla glada (och mindre glada) jag har precis kommit ut ur duschen och fått i mig lite frukost så nu är det dags att fixa ordning sig lite så att mina stackars klasskamrater inte blir vettskrämda när de ser mig.


Shiiit är det redan den 2 februari?? Tiden går ju läskigt fort nu... mindre än 4 månader kvar till studenten!!



Right now.


Såhär ser det ut hos mig just nu ... plugg... inte det roligaste men tyvärr något man måste göra. Skulle egentligen behövt jobba med svenskan, men smart som man är glömmer man att skicka arbetet hem... ändå loggade jag in på en dator i skolan BARA för att skicka de... men det glömdes tydligen bort. Hoppas ni andra har en lite roligare kväll än mig! Jag har iallafall beställt hem lite kläder från H&M så då blev ju kvällen helt plötsligt liiiite (mycket!) bättre.

As long as you are here with me . . .





Såhär har min dag sett ut (i alla fall eftermiddagen) och den har mestadels bestått utav att sova. Nu mår jag lite bättre så jag hoppas att det har gått över helt till imorgon, jag vill ju inte missa mer utav den fantastika skolan och alla roliga lektioner ;)... nej men jag hatar faktiskt att vara hemma hela dagarna, eller nej, hata är ett starkt ord, jag ogillar det väldigt mycket och det vet mina kompisar. Jag vill ju inte heller missa min enda sovmorgon! Nu ska jag i alla fall gå och äta lite middag! Byebye

When the lights go down





[weheartit.com]

f a s h i o n  f o r w a r d


Thuesday

Då var man redan hemma, jag fick lov att gå hem, mår inte bra alls. Nu ska jag sova. Ville bara uppdatera om lägget, därför står det ju lite still här på bloggen.


a n d r a j a n u a r i


Nu måste jag gå om 5 minuter, hur kommer det sig att jag blir lika stressad varje morgon? Någon som borde lära sig att inte sitta och slöa i 50 min och stressa de resterande 10... haha likadant är det varje morgon!
Nej, nu måste jag rulla iväg (läs: gå....., sommar ja tack! vill kunna cykla) Ha en bra dag!