h a i r


Jag gråter bara i regnetIdag vaknade jag upp utan röst, vilket inte är det bästa när man har ett jobb där man svarar i telefon... kan bli intressant... Jag stannade hursom helst hemma idag för att inte göra om mina vanliga misstag då jag skiter i att jag är sjuk, vilket såklart resulterar i att jag blir ännu sjuk och får vara hemma flera dagar. Så idag blir det sängen för min del, kanske lite filmer så att jag inte dör av uttråkning.
Kollar man ut skulle jag dock hellre ligga i en solstol och få lite färg, men nej, sängen får det bli, för nu ska jag bli frisk!

c h o k l a d m o u s s eRoligt att se att det är så pass många som varje dag klickar sig in här trots att jag aldrig updaterar, helt ärligt tar jobbet upp all min tid och energi men jag tjänar pengar och förhoppningsvis kan det leda till att jag kan få hyra en lägenhet snart, så det är helt klart värt det!
Inatt har jag knappt sovit något alls för jag vaknade bokstavligt talat hela tiden så nu ska jag bara ta det lugnt med en film och men egengjorda nyttiga chokladmousse som jag nyss gjorde!

Hoppas ni har det bra alla söta! ♥

Smokey eyes - Inspiration